Get Adobe Flash player

Klik hieronder op de knoppen om te registreren, in te loggen of om je punten over te zetten. Verderop lees je meer over deze overstap, hier lees je de FAQ.

 

CSCD PE-online inloggenCSCD PE-online registrerenCSCD PE-online punten-overzetten

 

 Overstap PE-Veterinair

Met gepaste trots delen wij mede dat in juli 2020 Dactari Dierenartsencoöperatie en de Capita Selecta Commissie Diergeneeskunde een samenwerking zijn aangegaan. Het doel van deze samenwerking is de puntenregistratie van de extracurriculaire diergeneeskundige activiteiten te professionaliseren en voortdurend te kunnen blijven ontwikkelen.

Voorgaand doel zullen we samen met Dactari nastreven door de overstap te maken naar een nieuw puntenregistratiesysteem genaamd PE-Veterinair. PE-Veterinair, onderdeel van Dactari, is een onafhankelijk systeem dat dierenartsen en aanbieders van nascholing de mogelijkheid biedt om gevolgde vakkennis inzichtelijk te maken. Dactari streeft naar één centrale plek waar een nascholingsaanbieder zijn/haar scholing kan aanbieden ter accreditatie en de dierenarts zijn/haar gevolgde scholingen en (verplichte) registraties kan inzien en bijhouden. PE-Veterinair is een afgeleide van PE-online, het systeem dat andere beroepsgroepen al een geruime tijd gebruiken, zoals de medisch specialisten en tandartsen. 

 

Stap 1: Registratie in het nieuwe systeem

Via deze link kun je je registreren voor het nieuwe systeem. Let op; na registratie moet je jouw dossier laten goedkeuren, hiervoor moet je een bewijs van inschrijving uploaden. 

 

Stap 2: Punten overzetten naar het nieuwe systeem

Het is mogelijk dat je op jouw CS-kaart of in de online omgeving punten geregistreerd hebt. Indien je jouw punten wil overzetten naar het nieuwe systeem kun je dat aangeven door dit formulier in te vullen. 

 

Per 1 november 2020 zal deze overstap definitief in werking gezet worden. Dit betekent dat wij de puntenregistratie gaan omzetten naar het nieuwe systeem. In het oude systeem worden vanaf dan geen punten meer bijgehouden.

Deze overgang betekent dat er ook een wijziging van het reglement zal plaatsvinden. De Capita Selecta Commissie Diergeneeskunde is voornemens om de fysieke puntenregistratie (m.v.b. de kaart) uit te faseren met deze overstap. Het actuele reglement zal te zijner tijd te vinden zijn op de site http://capitaselecta-dgk.nl/.

Wij hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je naar aanleiding van dit bericht en de genoemde samenwerking vragen hebben dan kun je contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

CSCD PE-online poster-overstap

 

Activiteiten

Geen weer te geven evenementen